Fromasj med bær

Fromasj med bær er en god dessert der du selv kan bestemme hvilke bær som brukes. Server denne deilige fromasjen med en vaniljesaus som tåles.
- 57.9% Fett
- 35.8% Karbohydrat
- 3.2% Kostfiber
- 3% Protein
Bærene bør være fryst før du starter. Prøv gjerne frosne boysenbær.
Fromasjen kan lages med frukt istedet for bær. Skrell frukten, ta vekk kjernehuset og kutt frukten opp i mindre biter. Følg så oppskriften med frukt i stedet for bær.
- Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter.
- Halvtin bærene og kryst dem med en gaffel eller kjør de i hurtigmikser/stavmikser.
- Pisk opp fløte og sukker og tilsett fruktmosen.
- Kryst gelatinplatene og la de smelte i kokende vann.
- Avkjøl vannet med gelatinplatene litt, og tilsett det i kremblandingen i en jevn, tynn stråle, under omrøring.
- Hell fromasjen over i en serveringsskål. Serveres gjerne med vaniljesaus som tåles.