Blåbærkake i langpanne
![](https://www.minmat.no/getfile.php/1317901-1597833711/1.%20Bilder/2.%20Oppskrifter/9.%20Kaker%20og%20desserter/bl%C3%A5b%C3%A6rkake%20i%20langpanne.jpeg%20%28content%29.jpeg)
Medium
45 min
En saftig og god langpannekake med blåbær fulle av antioksidanter! Oppskriften er med glasur, men kaken kan fint pyntes med bare bær
Næringsinnhold
- 50.4% Fett
- 44.9% Karbohydrat
- 0.7% Kostfiber
- 4% Protein
Slik gjør du:
Kake
- Smelt smør og la det bli fingervarmt
- Vask blåbærene og legg de til side
- Bland sammen de tørre ingrediensene i en bakebolle
- Rør inn væsken og smøret
- Vend inn blåbærene
- Hell over i en langpanne
- Stek kaken på 200 grader i ca 45 minutter
- Avkjøl kaken
Smørkrem
- Visp romtemperert smør og ost klumpfritt med en kjøkkenmaskin
- Tilsett melis litt og litt
- Smak til med sitronsaft
- Smør smørkremen jevnt over når kaken er avkjølt