Grønnsakspai

                        
                        Medium                    
                    
                        
                        90 min                    
                                    Velsmakende pai med friske grønnsaker. Bruk gjerne det du har i kjøleskapet.
Slik gjør du:
Paibunn
- Smuldre mykt smør og melblandingen godt sammen.
 - Tilsett kaldt vann og jobb dette raskt sammen. Putt deigen i plast og sett kaldt mens fyllet lages.
 
Fyll
- Forkok søtpoteten til den er passe mør, men ikke for myk. Skrell og del i biter.
 - Skjær løk i ringer og paprika og selleri i biter. Fres dette i panne med litt olje.
 - Del blomkål og brokkoli i små buketter.
 - Fordel paideigen jevnt i en paiform og prikk deigen med en gaffel før den forstekes i ovn på 180 grader i ca 10 minutter.
 - Fordel grønnsakene i den forstekte paibunnen.
 - Pisk sammen egg, melk, salt og pepper og hell dette over grønnsakene. Dryss ost på toppen.
 - Stekes i ovnen i 35-40 minutter, til eggeblandingen har stivnet.
 - Servér med masse grønn salat ved siden av.
 

