Seikaker med stekt løk

Medium
45 min
Sei er i likhet med torsken mager på fett, men rik på protein, vitamin B12 og jod. Disse fiskekakene vil alle like!
Næringsinnhold
- 47.7% Fett
- 15.8% Karbohydrat
- 1.8% Kostfiber
- 34.6% Protein
Slik gjør du:
- Kutt fisken i store terninger før du grovmaler den i en foodprosessor.
- Skyll og rens grønnsakene.
- Del løken i to. Del halvparten av løken i skiver og finhakk den andre halvparten av løken.
- Finklipp gressløken.
- Ta fisken over i en bolle og bland den godt med melet, salt, krydder, finhakket løk og gressløk og melken.
- La farsen stå en halvtime i kjøleskap før du steker den.
- Form små, runde kaker ca. 1,5 cm tykke.
- Varm smør i en stekepanne og stek fiskekakene gyllent brune på middels varme.
- Varm olje i en stekepanne og surr løk og paprika til løken er blank og myk.
- Server sammen med fiskekakene.