Sjampinjongsuppe
![Løksaus](https://www.minmat.no/getfile.php/133724-1563447108/1.%20Bilder/2.%20Oppskrifter/91.%20Saus%2C%20dressing%20og%20dip/l%C3%B8ksaus.jpg%20%28content%29.jpg)
Lett
30 min
Sjampinjongsuppe eller soppsupper er enkelt å lage og smaker godt. Her kan du gjerne blande ulike typer sopp
Næringsinnhold
- 69.7% Fett
- 19.2% Karbohydrat
- 1.1% Kostfiber
- 9.9% Protein
Se her for oppskrift på kraft. Du kan velge å bruke buljong fremfor kraft. Les mer om innholdet i buljong her.
Slik gjør du:
- Smelt smør og stek løk og sopp myk og blank. Tilsett most sjampinjong og dryss over mel.
- Varm opp kraft (evt vann og buljong som tåles) og spe suppen. La suppen småkoke i ca 15 minutter.
- Tilsett fløte like før servering.