Suppelapskaus med kjøtt

                        
                        Medium                    
                    
                        
                        90 min                    
                                    En smakfull og varmende suppe.
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 24.3% Fett
 - 43.1% Karbohydrat
 - 4.2% Kostfiber
 - 28.3% Protein
 
Slik gjør du:
- Skjær kjøttet i terninger og brun det i små porsjoner i stekepanna. Ha det så over i en gryte.
 - Tilsett utblandet buljong og la det koke opp. La det putre i ca. 1 time til kjøttet begynner å bli mørt. Buljong er en sammensatt matvare, les mer her
 - Rens alle grønnsakene.
 - Skjær potetene og rotfruktene i terninger og strimle purre.
 - Legg i grønnsakene og la suppen koke i ca.10 minutter, til potetene er ferdige.
 - Smak til med timian.
 - Krydre til slutt med salt og pepper, om nødvendig.
 
Tips:
Oppskriften er med storfekjøtt, men bruk like gjerne renskåret svinekjøtt.

