Suppelapskaus med kjøtt

Medium
90 min
En smakfull og varmende suppe.
Næringsinnhold
- 24.3% Fett
- 43.1% Karbohydrat
- 4.2% Kostfiber
- 28.3% Protein
Slik gjør du:
- Skjær kjøttet i terninger og brun det i små porsjoner i stekepanna. Ha det så over i en gryte.
- Tilsett utblandet buljong og la det koke opp. La det putre i ca. 1 time til kjøttet begynner å bli mørt. Buljong er en sammensatt matvare, les mer her
- Rens alle grønnsakene.
- Skjær potetene og rotfruktene i terninger og strimle purre.
- Legg i grønnsakene og la suppen koke i ca.10 minutter, til potetene er ferdige.
- Smak til med timian.
- Krydre til slutt med salt og pepper, om nødvendig.
Tips:
Oppskriften er med storfekjøtt, men bruk like gjerne renskåret svinekjøtt.