dette er alt.tekst

MinMat tar hensyn til inntil 80 matvarer og er like brukervennlig om det reageres på én eller flere matvarene. Du krysser enkelt bort matvarene som skal utelates. 
 

Tilbakemeldinger viser at følgende punkter har stor verdi for leger og helsepersonell:  

  • MinMat er et godt hjelpemiddel ved diagnostisering av matreaksjoner, eliminering av matvarer og provokasjon. 
  • Verktøyet inneholder profesjonell ernæringsveiledning slik at du enkelt kan veilede dine pasienter ut ifra alder og kosthensyn. 
  • Pasientportal: du åpner gratis pasienttilgang til aktuelle pasienter. Portalen gir dine pasienter umiddelbar ernæringsveiledning, hverdagsinformasjon, fagartikler og tilgang til en skreddersydd kokebok. MinMat tilpasser innhold, oppskrifter og menyforslag for å hindre feilernæring.

MinMat regner ut næringsinnholdet i alle oppskriftene samt i dagsmenyer. Pasienten får tydelig informasjon om manglende næringsstoffer eller for høyt inntak. Oppskriftsdelen inneholder grunnleggende oppskrifter for et godt og variert kosthold.

 

Hvorfor MinMat?

MinMat er ikke ment å erstatte henvisning til klinisk ernæringsfysiolog eller annen spesialist, men skal hjelpe deg med å gi umiddelbar veiledning til pasienter som må ta ulike kosthensyn. Det sikrer pasientene dine, voksne som barn, et balansert, trygt og næringsrikt kosthold.

 

Hvilke matvarer tar MinMat hensyn til?

MinMat tar hensyn til allergener og  FODMAP – i alt 50 matvarer.
Trykk her for å laste ned en PDF-oversikt over alle matvarene MinMat tar hensyn til.

 

Hvordan kan pasienten din hjelpe seg selv?

I tillegg til å øke din egen kompetanse om matallergi, cøliaki, matvareintoleranse og IBS, har du mulighet til å gi dine pasienter umiddelbar hjelp. Pasienttilgang åpnes enkelt av lege eller helsepersonell med MinMat lisens. 

Pasientportalen gir ernæringsveiledning og tilgang til oppstartsoppskrifter, slik at pasienten og familien kan komme raskt i gang med et nytt kosthold.

Pasienttilgangen brukes normalt inntil seks uker. Etter det kan pasienten gå videre til neste nivå, MinMat for privatpersoner, som gir tilgang til enda mer informasjon og oppskrifter. 
Du kan åpne tilgang til samme pasient flere ganger.
 

Hvorfor kan du stole på MinMat?

MinMat er skrevet av leger, kliniske ernæringsfysiologer, psykolog, sosionom, kokk og kokebokforfatter med ernæringsbakgrunn, og innholdet er kvalitetssikret i samråd med Norges Astma- og Allergiforbund.

 

Hva koster MinMat?

Årlig lisens med 100 pasienttildelinger koster kr. 2000,-
Tilgangen kan videreselges til pasient. Normaltakst for leger og sykehus kan benyttes.
Ønsker du å teste ut MinMat, ta kontakt på post@minmat.no.    

MinMat sikrer god, trygg og næringsrik mat – for alle.