Fiskemiddag

                        
                        Lett                    
                    
                        
                        30 min                    
                                    Mos fisken slik at den blir lett å spise.
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 1.7% Fett
- 70.6% Karbohydrat
- 4.2% Kostfiber
- 23.5% Protein
Slik gjør du:
- Rens fisken godt, og sørg for at du får fjernet alt av skinn og bein. Skrap fiskefileten med kniv til alt er findelt
- Kok potet og grønnsaksbiter i vann i ca. 7 minutter.
- Pakk fisken inn i folie, legg pakken oppå potetene, og la fisken dampe med de neste 5-7 minuttene, alt etter tykkelse.
- Sil av kokevannet og mos det hele med tilmålt kokevann.

 Oppskrifter som tilpasser seg deg
 Oppskrifter som tilpasser seg deg Umiddelbar ernæringsveiledning
 Umiddelbar ernæringsveiledning Menyforslag og ferdigutfylte handlelister
 Menyforslag og ferdigutfylte handlelister Gratis i 7 dager, ingen bindingstid
 Gratis i 7 dager, ingen bindingstid Se hvordan MinMat fungerer
 Se hvordan MinMat fungerer



