Knekkebrød

                        
                        Medium                    
                    
                        
                        90 min                    
                                    Knekkebrød som er enkelt å lage. Det er fiberrikt, inneholder gode kilder til riktig typer fett og gode proteiner.
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 70.4% Fett
 - 11.2% Karbohydrat
 - 4.6% Kostfiber
 - 13.8% Protein
 
Slik gjør du:
- Rør sammen FiberHusk og vann. La dette hvile i 10 minutter slik at fiberhusken får svellet.
 - Bland inn resten av ingrediensene og rør godt.
 - Fordel deigen på 2 bakeplater med bakepapir. Bruk en slikkepott og dra deigen utover. Dypp gjerne slikkepotten i kaldt vann, slik at det blir enklere å få fordelt deigen jevnt.
 - La knekkebrødene steke i 30 minutter før du tar den ut og ruter dem/skjærer dem i ønsket størrelse. Bruk gjerne et pizzahjul.
 - Har du varmluft så stek begge platene samtidig på 160 grader i 1 time og 10 minutter.
 
Har du en ovn som steker ujevnt tar du ut platene og bytter plass 2 ganger underveis.
Om du ikke har varmluft steker du 1 brett om gangen på 180 grader.




