Kryddersmør
![Kryddersmør](https://www.minmat.no/getfile.php/133593-1563452306/1.%20Bilder/2.%20Oppskrifter/5.%20Tilbeh%C3%B8r/Kryddersm%C3%B8r.jpg%20%28content%29.jpg)
Lett
10 min
Kryddersmør er kjempegodt på stekt kjøtt eller i en bakt potet.
Næringsinnhold
- 99.1% Fett
- 0.3% Karbohydrat
- 0.1% Kostfiber
- 0.5% Protein
Slik gjør du:
- Rør smøret mykt.
- Finhakk krydderurtene.
- Tilsett krydderurtene og bland til alt er jevnt fordelt.
- Sett kryddersmøret kjølig enten i en bolle eller rull det i plast slik at du får en avlang pølse.
- Oppbevares i kjøleskap.
- Du kan gjerne legge til eller bytte ut urtene til noe du selv ønsker.
Kryddersmør kan også fryses.