Hasselback poteter

                        
                        Medium                    
                    
                        
                        30 min                    
                                    Hasselback poteter er små poteter med ekstra smak og toppet med ost. Potetene smaker nydelig til stekt kjøtt eller fisk.
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 39.6% Fett
 - 43.8% Karbohydrat
 - 2.2% Kostfiber
 - 14.3% Protein
 
Du kan velge å bruke en alternativ ostesaus istedet for ost. Følg denne oppskriften.
Slik gjør du:
- Skrell potetene.
 - Skjær potetene nesten gjennom, i tynne skiver.
 - Legg potetene i en ildfast form.
 - Smelt smør og pensle potetene.
 - Dryss på salt og pepper, og stek dem lett møre ca 40 minutter (avhengig av potetstørrelse) i ovnen ved 200 grader.
 - Ta potetene ut og pensle dem igjen med smør.
 - Strø revet ost over potetene og stek videre i ca 10 minutter, til osten er smeltet og fått en lys brun skorpe. Du kan velge å bruke en alternativ ostesaus i stedet for ost. Se link over.
 




