Soppsaus

                        
                        Medium                    
                    
                        
                        20 min                    
                                    Soppsaus passer godt til lyst kjøtt og pasta.
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 69.8% Fett
 - 22.3% Karbohydrat
 - 2% Kostfiber
 - 5.9% Protein
 
Slik gjør du:
- Børst soppen fri for jord og skjær den opp i tynne skiver. Du kan bruke hvilken som helst type sopp.
 - Smelt smør og stek soppen mør og blank.
 - Dryss på mel og bland sammen.
 - Spe forsiktig med kraft under omrøring og kok opp. Du kan velge å bruke buljong, som tåles, i stedet for kraft.
 - La sausen stå og småkoke i ca 5-10 minutter.
 - Smak til med salt, pepper og fløte.
 
Se her for oppskrift på kraft. Du kan velge å bruke buljong fremfor kraft. Les mer om innholdet i buljong her.




