Løksaus

                        
                        Medium                    
                    
                        
                        20 min                    
                                    Løksausen er en enkel saus som passer godt til de fleste kjøttretter.
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 68.1% Fett
 - 24.5% Karbohydrat
 - 2.1% Kostfiber
 - 5.3% Protein
 
Slik gjør du:
- Skrell løken og skjær den opp i tynne skiver.
 - Smelt smør og stek løken myk og blank.
 - Dryss over mel og bland godt.
 - Spe forsiktig med kraft under stadig omrøring og kok opp.
 - La sausen stå og småkoke i ca 15 minutter.
 - Smak til med salt, pepper og fløte.
 
Du kan selv velge å bruke buljong fremfor kraft. Les mer om innholdet i buljong her.
Sursøt løksaus laget ved å tilsette 2 ss eddik og 2 ss sukker. 
Husk å alltid smake på maten slik at du får en riktig smak for deg.




