Røstipoteter
![Røstipoteter i panne](https://www.minmat.no/getfile.php/132525-1563446889/1.%20Bilder/2.%20Oppskrifter/5.%20Tilbeh%C3%B8r/R%C3%B8stipoteter.jpg%20%28content%29.jpg)
Medium
20 min
Røstipoteter er en rask måte å lage smakfulle poteter på. Røstipoteter passer godt til stekt kjøtt.
Næringsinnhold
- 27.4% Fett
- 62% Karbohydrat
- 3.5% Kostfiber
- 7.2% Protein
Slik gjør du:
- Skrell og riv potene på et råkostjern.
- Legg de revene potetene i et rent tynt kjøkkenhåndkle og vri ut mest mulig av vannet.
- Løken deles i to og skjæres i tynne skiver som fordeles mellom potetskivene.
- Bland potetene med smeltet smør, salt og pepper.
- Stek små kaker av potetblandingen i en varm stekepanne.
- Når røsti potetene har fått en fin farge på undersiden kan du snu dem. Stekes ett par minutter på hver side.