Potetsnadder
![Potetsnadder](https://www.minmat.no/getfile.php/132218-1563446889/1.%20Bilder/2.%20Oppskrifter/5.%20Tilbeh%C3%B8r/Potetsnadder.jpg%20%28content%29.jpg)
Lett
30 min
Potetsnadder er en god og enkel rett med poteter som hovedingrediens, toppet med bacon, pølse og andre godsaker. Retten passer både som middagsrett eller som kveldskos.
Næringsinnhold
- 39.2% Fett
- 42.1% Karbohydrat
- 2.5% Kostfiber
- 16.2% Protein
Slik gjør du:
- Vask potetene og kok dem til de er gjennomkokt. Mens potetene koker kan du gjøre ferdig tilbehøret.
- Skjær bacon og pølser i små biter og stek i stekepannen til alt er gjennomstekt. Ha over i en serveringsskål.
- Stek sjampinjongen brun og blank. Ha sjampinjongen over i en serveringsskål.
- Skrell og småhakk løken. Ha løken over i en serveringsskål. Bruk gjerne rødløk.
- Hell vannet av potetene og ha de over i et serveringsfat. Sett det på bordet sammen med tilbehøret.
- Del potetene opp i biter på tallerkenen og strø over ønsket tilbehør.
- Prøv gjerne med litt rømme eller andre dressinger eller sauser.