Fisk i ovn

                        
                        Lett                    
                    
                        
                        20 min                    
                                    Å steke fisk i form i ovnen er en enkel og rask måte å tilberede fisk på.
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 58% Fett
 - 13.3% Karbohydrat
 - -0.8% Kostfiber
 - 29.6% Protein
 
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader.
 - Bruk en langpanne med høye kanter eller en stor ildfast form.
 - Legg laksefiletene i bunnen av den smurte formen, minst mulig oppå hverandre.
 - Dryss pepper over fisken og stek den i ovnen i 5-6 minutter.
 - Snu fisken og fortsett stekingen i 2-3 minutter.
 - Vask og kutt opp grønnsakene i biter.
 - Ta ut langpannen og legg grønnsakene over fisken. Strø på litt salt og evt. annet krydder etter smak.
 - Senk temperaturen og sett formen tilbake i ovnen. Stek videre i ca 15 minutter, til grønnsakene er møre.
 - For en god saus, tilsett fløte de siste minuttene av steketiden.
 
Du kan velge å bytte ut våre valgte grønnsaker med de grønnsakene du har i kjøleskapet. Hvis du lager sandefjordssmør til retten, kan siste punktet i fremgangsmåten utelates.




