Hvit pizza

                        
                        Lett                    
                    
                        
                        60 min                    
                                    Den nye trendy pizzaen med den gode smaken
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 33.1% Fett
 - 46.4% Karbohydrat
 - 3.4% Kostfiber
 - 17.2% Protein
 
Slik gjør du:
Pizzadeig
- Ha det tørre i en bakebolle og bland inn olje og vann. Elt deigen for hånd eller i en kjøkkenmaskin i ca 5 minutter
 - Hev deigen på et lunt sted i ca 30 minutter
 - Kjevl deigen ut på et bakepapir (med lett fuktig klut under slik at papiret ikke sklir unna)
 - Bruk slikkepott og fordel deigen på et bakepapir (med lett fuktig klut under slik at papiret ikke sklir unna)
 - Pizzabunnen forstekes i 5 minutter ved 175 - 200 grader
 
Pizzafyll
- Bland sammen crème fraîche, finhakket hvitløk, sitron, salt og pepper
 - Smør sausen over pizzabunnen
 - Ha over revet ost, finsnittet rødløk, delte cherry tomater og aspargestopper
 - Stek pizzaen videre i ca 10 minutter, til bunnen er sprø og osten er smeltet
 - Topp pizzaen med spekeskinke
 




