Kyllingkjøttboller med urter
![](https://www.minmat.no/getfile.php/139579-1518089837/1.%20Bilder/2.%20Oppskrifter/92.%20Diverse%20middager/Kj%C3%B8ttboller%2C%20kj%C3%B8ttkaker%20etc./Kyllingkj%C3%B8ttboller%20med%20urter.jpg%20%28content%29.jpg)
Lett
20 min
Kyllingkjøttboller er sunn, rimelig og veldig smakfull mat. Servér med en god saus og pasta som tåles, eller bruk de i suppe!
Næringsinnhold
- 67.9% Fett
- 2.3% Karbohydrat
- 0.4% Kostfiber
- 29.3% Protein
Slik gjør du:
- Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt sammen. Krydre med salt og pepper.
- Bruk en spiseskje dyppet i lunkent vann, og form farsen til små boller.
- Stek bollene i litt olje, på middels varme til de får en jevn og gyllen stekeskorpe.
- Kok ut pannen med litt vann, og la kjøttbollene trekke i ca 10 minutter.
Tips:
Hvis du bruker saus ved siden av, kan kyllingkjøttbollene trekke i sausen i stedet for utkoking i stekepannen.