Torskepanne
![](https://www.minmat.no/getfile.php/139570-1563446922/1.%20Bilder/2.%20Oppskrifter/1.%20Fisk/Torskepanne.jpg%20%28content%29.jpg)
Medium
30 min
Torskepanne er en populær fiskerett for hele familien. Med asiatisk vri og mange gode smaker, frister dette garantert til gjentagelse!
Næringsinnhold
- 60.2% Fett
- 4.4% Karbohydrat
- -0.9% Kostfiber
- 36.2% Protein
Slik gjør du:
- Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
- Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk.
- Ha i fløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig om og kok opp. Se her for informasjon om buljong.
- Rør inn kokosmelk og karripasta, og kok opp. Karripasta er et sammensatt produkt, les mer her
- Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la fisken trekke seg ferdig, ca 5 minutter.
- Server med fullkornsris ved siden av.