Peppersaus

                        
                        Medium                    
                    
                        
                        30 min                    
                                    Peppersaus er en klassiker sammen med biff, men kan gjerne også brukes til annet stekt kjøtt eller fjærkre.
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 71.7% Fett
 - 20.6% Karbohydrat
 - 2.7% Kostfiber
 - 5.1% Protein
 
Slik gjør du:
- Skjær paprika i stimler og fres den i smør i panna til den er mør.
 - Tilsett mel og la dette blir nøttebrunt før du tilsetter kraft og rører klumpfritt. Bruk visp.
 - Ha i hel pepper og la dette småkoke i 20 minutter.
 - Smak til med salt, malt pepper og eventuelt finhakket persille.
 - For at sausen ikke skal bli for sterk, kan litt fløte tilsettes.
 
Persille er valgfritt i denne oppskrften. 
Hvis du ikke ønsker paprika , lager du en vanlig brun saus og tilsatter hel pepper under koking og smaker til med malt pepper underveis. 




