Paprikasaus
![Paprikasaus](https://www.minmat.no/getfile.php/133210-1563447108/1.%20Bilder/2.%20Oppskrifter/91.%20Saus%2C%20dressing%20og%20dip/Paprikasaus.jpg%20%28content%29.jpg)
Lett
30 min
Paprikasaus er en god saus som man enkelt kan tilrettelegge sin allergi. Sausen passer veldig godt til lyst kjøtt og grillmat.
Næringsinnhold
- 74.5% Fett
- 20.5% Karbohydrat
- 0.4% Kostfiber
- 4.7% Protein
Slik gjør du:
- Vask paprikaen og kutt den opp i tynne skiver.
- Smelt smør og stek paprikaen myk og blank.
- Dryss over mel og bland sammen.
- Spe forsiktig med kraft under omrøring og kok opp.
- La sausen stå og småkoke i ca 15 minutter.
- Smak til med salt, pepper og fløte.
Se hvordan du lager kraft her, eller bruk grønnsakbuljong som tåles.