Havreflarn
![Havreflarn](https://www.minmat.no/getfile.php/135909-1563444932/1.%20Bilder/2.%20Oppskrifter/9.%20Kaker%20og%20desserter/havreflarn%20med%20egg.jpg%20%28content%29.jpg)
Medium
60 min
Havreflarn er en type småkake som sjeldent rekker å ligge lenge i kakeboksen før de er spist opp. Småkaken passer fint sammen med is som dessert.
Næringsinnhold
- 43.8% Fett
- 49.8% Karbohydrat
- 1.4% Kostfiber
- 5% Protein
Slik gjør du:
- Pisk egg og sukker til eggedosis.
- Smelt smør og rør i sammen med bakepulver og havregryn. Bland godt.
- Sett deigen på en bakepapirkledd stekeplate med en teskje. Ha god avstand mellom kjeksen, da deigen flyter utover under steking.
- Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 5 minutter. De skal stekes til kjeksen er lysebrune.
- La kjeksen avkjøles på stekeplaten.
- La blandingen hvile litt før de settes på stekebrett.