Krumkaker

                        
                        Medium                    
                    
                        
                        90 min                    
                                    Krumkaker er blant våre aller mest populære og vakreste julekaker. De er enkle å lage og du trenger kun 3 ingredienser.
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 58.1% Fett
- 37.5% Karbohydrat
- 0.4% Kostfiber
- 4% Protein
Slik gjør du:
- Bland fløte og mel sammen med sukker og kardemomme.
- La røren svelle i 30 minutter i kjøleskap.
- Legg en stor teskje med røre midt på krumkakejernet. Press godt sammen og stek løvtynne gylne kaker. Prøv deg fram om jernet må smøres mellom hver kake.
- Form kakene: Bruk for eksempel bakdelen på en rund sleiv og rull kakene rundt en tynt treskaft med det samme de tas ut av jernet. Eller legg dem nystekte rundt en kopp, slik at du får en kjeks du kan fylle med is og/eller bær til en dessert.
Røren skal røren være ganske tynn, slik at kakene blir tynne og knasende sprø. 
Krumkaker kan brukes som iskjeks hele året.
Oppbevar i tett boks.
Oppskriften gir ca. 25 krumkaker.

 Oppskrifter som tilpasser seg deg
 Oppskrifter som tilpasser seg deg Umiddelbar ernæringsveiledning
 Umiddelbar ernæringsveiledning Menyforslag og ferdigutfylte handlelister
 Menyforslag og ferdigutfylte handlelister Gratis i 7 dager, ingen bindingstid
 Gratis i 7 dager, ingen bindingstid Se hvordan MinMat fungerer
 Se hvordan MinMat fungerer


