Medisterkaker

                        
                        Medium                    
                    
                        
                        60 min                    
                                    Medisterkaker er fantastisk godt og en selvfølge til juleribba. Trodde du medisterkaker var avansert å lage? Da må du prøve disse.
                        Næringsinnhold 
                        
                            
                    
                - 65.1% Fett
 - 3.8% Karbohydrat
 - -0% Kostfiber
 - 31.1% Protein
 
For at medisterkakene ikke skal skille seg, er det viktig at alle råvarene har samme temperatur, og er så kalde som mulig.
Slik gjør du:
- Salt og medisterdeig blandes raskt sammen i en kjøkkenmaskin til massen blir seig og henger litt fast på fingrende når du tar i den.
 - Tilsett krydder og rør inn 3 dl Farris i medisterdeigen.
 - Strø over potetmel mens kjøkkenmaskinen går og tilsett resten av Farris ved behov.
 - Prøvestek en kake i olje eller margarin som tåles.
 
Oppskriften gir 30 medisterkaker.




